Welkom bij I.R.C.E.B. Buggenhout

International Recuperation of Clothing Export Belgium in Buggenhout recycleert al sinds 1953 kledij in binnen-en buitenland. Wij zijn een geregistreerde en erkende familieonderneming met de nodige ervaring op het gebied van het verwerken van kledij.  

 

Als flexibele en meedenkende onderneming dragen wij klantencontact en –service hoog in het vaandel. Onze klanten zijn onze partners. Hierdoor beschikt I.R.C.E.B. Buggenhout over een wereldwijd netwerk van langdurige relaties.

 

icoonNieuws

 

2 maart 2015

Lees vanaf nu alle informatie rond I.R.C.E.B. Buggenhout op onze nieuwe website! Surf rustig rond. Is er iets niet duidelijk? Contacteer ons en wij beantwoorden u zo snel mogelijk.

 

Lees meer

icoonProces

 

 

Benieuwd hoe wij de verwerking van tweedehandskledij aanpakken? Wij verwerken alles ter plaatse. Nadien beschikken wij over eigen transport om de afgewerkte producten aan te leveren.

 

Lees meer

icoonProducten

 

 

Bij I.R.C.E.B. verwerken we kledij tot nieuwe kledij en schoenen, poetslappen en verhuisdekens. We beschikken ook een recyclagefractie...

 

 

Lees meer

 

Onze troeven

Wij betalen voor uw tweedehandskledij! 

Bij I.R.C.E.B. gebeurt alles onder één dak. Van het eerste contact tot de uiteindelijke levering: wij volgen alles zelf op, coördineren en transporteren alles.

  • Jarenlange ervaring
  • Ongelimiteerde gedrevenheid
  • Competitieve en kwalitatieve service
  • Streven naar verbetering en optimalisatie

Hebt u vragen of wenst u meer informatie over I.R.C.E.B. Buggenhout?

 

Aarzel niet om ons te

CONTACTEREN